Nusaybin Belediyesi Güncel Duyurular

İş yerlerinin kiralanması

NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

DUYURULUR

1- İŞİN KONUSU                        :

İlçemiz Duruca Mahallesinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait 1 adet Dükkan, 1 adet Fırın ile 1 adet Soğuk Hava Deposu, İlçemiz Zeynelabidin Mahallesi mevkiinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait 153 Ada, 1 nolu Parsel üzerinde bulunan Otopark ile İlçemiz Akarsu Mahallesi Yıldız Caddesi Park Sokakta bulunan Yüzme Havuzlu Binalı Park içerisinde bulunan Büfe/Çay Ocağı ile  Halı Saha’nın ihale yolu ile kiraya verme işidir.

2- KİRA SÜRESİ : Söz konusu yerlerin kira süresi 3 (üç) yıldır.

3- İHALE ŞEKLİ : 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesi gereğince, Açık Teklif Usulü ile kiraya yapılacaktır/verilecektir.

4- İHALENİN YERİ VE TARİHİ :

Yapılacağı Yeri     : Nusaybin Belediye Meclisi Toplantı Odası.

5- KİRA BEDELİ : Söz konusu işyerleri için belirlenen Yıllık Muhammen yıllık kira bedelleri yukarıda yazılı bulunan tabloda belirtilmiştir.

İHALE İLANININ TAMAMINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Duyuru Resim