19.3.2018

16 Okulda spor alanı ve boyama çalışmaları başladı

Eğitim kurumlarımıza desteğimiz sürüyor. Bu doğrultuda Belediyemiz, ana arterde ve kırsal alanda yer alan 16 okulda gerçekleştireceğimiz spor alanı ve boyama çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğümüz, ilk olarak Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi ve elahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi'nin ardından bugün Zeynel Abidin (Fen ve Sosyal Bil. Prog. Uyg.) İmam Hatip Lisesi’nde beton dökümü işlemi gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizin sağlıklı ve modern ortamlarda spor yapabilmeleri sağlamak amacıyla, Mehmet Emin KUŞ İmam Hatip Lisesi, Gazipaşa Ortaokulu, Selahaddin Eyyubi Lisesi, Atatürk Lisesi, Emire Gözü Lisesi, Kemal Gözü Kız Meslek Lisesi, Misak-ı Milli Ortaokulu, Sıla Ortaokulu, Duruca Ortaokulu, Girmeli Ortaokulu, Haci Ali Mungan Ortaokulu, Yıldırım Ortaokulu, Oğuzhan İlkokulu, Zeynel Abidin (Fen ve Sosyal Bil. Prog. Uyg.) İmam Hatip Lisesi, Akçatarla Ortaokulu ve Gazi Anadolu Lisesi'nde spor alanı ve boyamalar yapılacak.