18.3.2018

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü kutlandı

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma törenine katıldı. Törene, Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlandı.

Halk Eğitim Merkezinde devam eden programa 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanırken, günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalar yapılarak, şiirler, türküler söylendi.

Program etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödüllerin takdim edilmesiyle son buldu.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programa, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Garnizon Komutanı P. Bnb. Latif KARA, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Mehmet ATİK, İlçe Emniyet Müdürü Abdürrahim ZENGİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.