26.11.2018

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programı.

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen program ile kutlandı.

Öğretmenler Günü nedeniyle ilk program ilçemizde Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Program, Cumhuriyet Meydanındaki törenden sonra Halk Eğitim Merkezi’nde devam etti.
Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet BALIKÇILAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Fatih Yıldırmaz, daire amirleri, öğretmenler ve  vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin’in günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından:
Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan, sinevizyon gösterisi, şiir, öğretmen marşı ve koro dinletisi sunuldu. Adaylığı kalkmış ve göreve yeni başlayan öğretmenler yemin etti.

Emekli olan öğretmen Nefise Sesigüzel'e Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet BALIKÇILAR tarafından teşekkür belgesi verildi.
Öğretmenler Günü Kutlama Programı çerçevesinde ilçemizde düzenlenen kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet BALIKÇILAR, ödül ve çeşitli hediyeleri verilmesiyle program sona erdi.