30.10.2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yılı büyük coşkuyla kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. Yıldönümü dolayısıyla Kaymakam/ Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet BALIKÇILAR’ın katılımıyla düzenlenen tören ilçemizde büyük coşkuyla kutlandı.

28 Ekim Pazar günü Çelenk koyma töreni ile başlayan program 29 Ekim günü Atatürk ilçe stadyumunda gerçekleşen programla son buldu.

Atatürk İlçe stadyumunda gerçekleşen programda konuşan Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Mehmet BALIKÇILAR günün anlam ve önemine değindi.

Sayın BALIKÇILAR: "Bugün, tarihi şan ve şerefle dolu yüce ulusumuzun, yedi düvele karşı göğsünü siper edip istiklal mücadelesini vererek kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 95. Yıldönümü olduğunu, Ulu Önder Atatürk, sizlere güvenini şöyle ifade etmiştir. “Türkiye Cumhuriyeti her manası ile büyük Türk milletinin öz ve aziz malıdır. Kıymetli evlâtlarının elinde daima yükselecek, ebediyen yaşayacaktır. Bu duygularla, bütün vatandaşlarımızın, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” diye konuştu.

Programda Ortaokul ve Lise öğrencilerinin halk oyunları ve çeşitli gösteriler sergilendi.Şiir ve müzik dinletilerinin yer aldığı program, öğrencilerin geçit töreni ile sona erdi.