30.3.2018

54. Kütüphane haftası etkinlikle kutlandı

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 54. kütüphane haftası kapsamında kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Mitanni Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Yıldırım Ortaokulundan gelen öğrenciler kitap okuyarak, kütüphane hakkında bilgi aldılar.

Kütüphane Müdürü ve Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Nuretin ŞİMŞEK, tarihi itibariyle Nusaybin'in bir kültür kenti olduğuna vurgu yaparken, sözlerine şunları ekledi ; "Gençlermiz, öğrencilerimiz kitaba ve kitap okumaya meraklıdır. Bizler onlara bu imkanı daha fazla zenginleştirmenin gayretinde ve niyetindeyiz. Daha kapsamlı kitap okuma etkinliklerimiz devam edecektir. Bugünkü etkinlik için Yıldırım Ortaokulu Müdürü Hamdullah YILDIRIM’a ve Yıldırım Ortaokulu öğretmenlerine teşekkür ederiz."