16.3.2018

60 Öğrenci İstanbul'a gönderildi

İçişleri Bakanlığımızca başlatılan ve belediyemiz tarafından desteklenen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Nusaybinli 60 öğrenci İstanbul'a gönderildi.

Hükümet Konağı önünde yapılan uğurlama törenine Nusaybin Milli Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN, Şube Müdürleri Abdurrahman KELEŞ ve Mehmet DEĞİRMENCİ ile veliler katıldı.

Projenin öğrencilerin yeni yerler görmesi ve bilgi, görgü, kültür gibi konularda kendilerini geliştirmesi açısından faydalı olacağını belirten Nusaybin Milli Eğitim Müdürü ÇETİN, Ortaokul ve Liselerde okuyan 60 öğrencinin proje kapsamından İstanbul'a gönderildiğini belirtti.

ÇETİN, İstanbul'a gidecek öğrencilerin oradaki öğrencilerle kaynaşmasına, kardeşlik duygusunun daha pekişmesine katkı yapacağını ifade etti. Nusaybinli öğrenciler 3 gün İstanbul'da kalacak.