8.3.2018

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nusaybin'de kutlandı

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Birimi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Sayın BAYSAL, programda gerçekleştirdiği konuşmada kadının hayattaki rolünün önemini belirtip tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten video slayt gösterisinin ardından, güne özel sözler okundu. Daha sonra Halk Eğitim Merkezi işaret dili kursiyerleri hazırladıkları gösteriyi sundu. Program Halk Eğitim Merkezi ses eğitimi Korosu ve müzik öğretmenlerinin dinletisi ile son buldu.

Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören program ayakta alkışlanırken, Belediyemiz personelleri tarafından konuklara şal ve gül dağıtıldı.