7.3.2018

Açıkyol şehitlerimiz için anma töreni düzenlendi

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, 7 Mart 1987 yılında ilçemize bağlı Açıkyol Mahallesinde hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 6’sı çocuk toplamda 8 vatandaşımız adına düzenlenen Açıkyol Şehitliğindeki anma törenine katıldı.

Belediyemiz tarafından şehitliğe dönüştürülen mezarlıkta yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programda Sayın BAYSAL, şehitlerimizi rahmetle anarak, şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

Törene Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Latif KARA, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet ATİK, İlçe Emniyet Müdürü Abdürrahim ZENGİN, Ak Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif ÖZEL, Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan KANDEMİR, saldırıda yakınlarını kaybedenler ve vatandaşlar katıldı.