12.5.2017

Anne Bir Melek ve Her Şeye Değer

Belediyemiz Anneler Günü için düzenlediği etkinlikle tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

Belediyemizin Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal yaşam Merkezi ile Nusaybin Rehberlik Araştırma Merkezi ortak çalışmayla düzenlediği Anneler Günü etkinliği adeta bir şenlik havasıyla kutlandı. Etkinlik programı Fatma Gürbüz adında bir öğrencimizin  “ Annem” adlı şiirin okunmasıyla başladı. Ardından Nusaybin Emire Gözü Anadolu Lisesi öğrencileri müzik şöleniyle devam etti. Müzikle keyiflenen katılımcı annelerimiz sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Beyaz Gül Anaokulu Koro ekibiyle şenlenen program Kemal Gözü Kız Meslek Lisesi Halk oyunları ve ardından Mitanni Kültür Merkezimizin Koro Ekibiyle devam eden etkinlik programımızın son bulmasıyla etkinlik sonrasından misafir annelerimize hediyeler verildi.

Katılımcı annelerimiz ve Nusaybin Rehberlik Araştırma Merkezi, başta Kaymakam Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL’a ve bu program da emeği geçen herkese teşekkür etti.