13.2.2018

Asfaltlama çalışmaları hakkında toplantı yapıldı

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL başkanlığında, içme suyu ve kanalizasyon firması yetkilileri, Marski temsilcisi ve Karayolları 9. Bölge şube müdürü ile ilçemizde yapılması planlanan asfaltlama çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL'ın makamında gerçekleştirilen toplantıda yapımına ihtiyaç duyulan yolların öncelik sırasına göre BSK (bütümlü sıcak kaplama) programı belirlendi.

Toplantıya Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Ramazan AKAY, MARSU Nusaybin Şube Müdürü Abdullah DEMİR, İçme Suyu Müteahhiti Memduh ÖZTÜRK, Kanalizasyon sorumlusu Ömer KÜÇÜKSABANCI, Karayolları 9. Bölge Şube Müdürü Veysi KARATAŞ ve İnşaat şefi İsmail ERATİLLA katıldı.