1.6.2017

Atmayın Geri Dönüşüme Kazandırın

Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz tarafından geri dönüşümü bilinçlendirme ve hayata kazandırmak adına araç lastiklerine boya işlemi yapılarak hayata geri kazandırılıyor.

Küresel dünyanın büyük etkiler uyandırdığı ve doğanın yok olmasına sürüklediği çevre kirlilikleri günümüzde büyük bir sorunlarla karşılamaktayız. Çevreyi korumak ve doğaya sahip çıkmak adına belediyemiz geri dönüşüm kampanyası başlatarak çalışmalara devam ediyor.

Evsel atıkların ayrı ayrı ambalaj kutularına koyulması, ömrü tükenmiş atık pillerin tekrardan hayata geri kazandırılması, okullarımızda, parklarda ve yeşil alanlarda araç lastiklerini süslemek boyamak ve bu lastiklerin içlerine çiçek ve fidan dikimi gibi çalışmalar yaparak hem çevremizi temiz tutarak estetik bir görünüm kazandırmak hem de ekonomik anlamda ülke ekonomisine katkı sağlamak adına hizmetler yürütüyoruz.

Çevreyi korumak adına geri dönüşüm çalışmalarımız ambalaj atıkları,  atık piller ve diğer çalışmalarımız devam ederek ilçemiz genelinde Ocak- Mayıs ayları arasında 337 kg atık pil ve 540 ton ambalaj atığı toplanarak geri dönüşüme kazandırılmıştır.