13.11.2017

Balans Tiyatro Ekibi Gençlerle Buluştu

Belediyemizce uyuşturucuya yönelik sürdürmüş olduğu mücadele çalışmaları kapsamında, kentimize davet edilen Tiyatro Balans Grubu tarafından tiyatro oyunu sergilendi. İlk günde sergilenen tiyatro oyunu gençler tarafından büyük ilgi gördü.

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında aile, gençlik ve gençliğin uyuşturucu ve uyarıcı maddeler konusunda bilinçlendirilmesine yönelik tiyatro gösterimi yapıldı. Tiyatro haftası etkinlikleri kapsamında kentimize davet edilen İstanbul merkezli Metin Karaman yönetimindeki Balans Tiyatro ekibiyle 13-17 Kasım tarihleri arasında sürecek olan tiyatro etkinlikleri Mitanni Kültür Merkezinde sergilenecektir.  İlçe ilçe gezerek uyuşturucun ne kadar kötü bir zehir olduğunu anlatan tiyatro ekibi, yaptığı gösteriler ile ilçemiz gençlerinin uyuşturucu ile mücadele konusunda bilinçlenmesini sağlamaya çalışmaktadır. Tiyatro ekibi, beş gün sürecek olan tiyatro gösterimine vatandaşları davet ederek: ‘’Amacımız gençler başta olmak üzere tüm insanlara bu zehrin ne kadar kötü bir illet olduğunu anlatmak ve buna bulaşanları kurtarmaktır’’ denildi.

Gösteri sonunda vatandaşlarımızın ilgisinden memnun olduklarını dile getiren tiyatro ekibi oyuncuları, bu tiyatronun Nusaybin’de de sahne almasını sağlayan Sayın Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal’a ve tüm halkımıza teşekkür ettiler.