19.12.2017

“Balıkçının Altınları” oyununa yoğun ilgi

Belediyemize bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen, Tiyatro Replik tarafından sahneye konulan “Balıkçının Altınları” isimli çocuk oyunu çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Mitanni Kültür Merkezi’nde sergilenen ve çocuklarımız tarafından büyük heyecan, ilgiyle izlenen öğretici, eğlendirici ve eğitici birçok öğeyi içinde barındıran "Balıkçının Altınları" oyunu, balık tutarken altın bulan bir babanın altınları nasıl değerlendirecekleri konusunda küçük kızlarına oynadığı küçük bir oyunu konu olarak işliyor.

Oyun sonunda çocuklarımız sahneye çıkarak, oyuncularla birlikte eğlenceli müziklerle coştu.

Balıkçının Altınları oyuncu kadrosunda Şehmus YIĞIN, Nermin ÇİFTÇİ, Osman TEPE, İsmail TABAK ve Sabahattin GEYLAN gibi tiyatro oyuncuları yer alıyor.