18.3.2017

Başımızın Tacı Yaşlılarımıza Güzel Bir Ziyaret

18-24 Mart ‘’Yaşlılar Haftası’’ etkinliği kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Birimi ile Kadın ve Aile Hizmetleri Birimi işbirliğiyle yaşlılarımızı İnanç Turizmi göz önünde bulundurarak yaşlılarımızı Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı Sultan Köyüne götürdük.

Sabah saatlerinde yaşlı vatandaşlarımızı evlerinden alıp yola çıkarak Mardin’in Mazıdağı İlçesine bağlı Sultan Köyünde bulunan Şeyh Sultan Musa türbesini yaşlı vatandaşlarımızla ziyaret ederek dualar ettik. Ardından Mardin merkezde yemek ikramı yapıldıktan sonra Nusaybin’e dönmek üzere yola çıktık.

Yapılan bu etkinlik, yaşlılarımız memnun kalarak başta Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal’a ve bu etkinlikte katkısı olan herkese teşekkür ettiler.