5.4.2018

Basketbol turnuvası şampiyonu belli oldu

Spor Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen basketbol turnuvası bugün oynanan final müsabakasıyla sona erdi. Halk Eğitim Merkezi ile Esnaf ve Sanatkarlar arasında oynanan maçı Halk Eğitim Merkezi 55-51 almayı başardı. Bu galibiyetle birlikte Halk Eğitim Merkezi basketbol turnuvasının şampiyonu oldu.

Maçı, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL'da izledi. Müsabaka sonrası sayın BAYSAL, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim ederek, tebriklerini iletti.

Turnuva bitimiyle birlikte açıklamalarda bulunan Belediyemiz Spor Müdürü Vekili Serkan TEKİN, güzel bir etkinliğin sonuna daha geldiklerini belirterek, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL'a teşekkürlerini etti.