25.8.2017

Bayram Öncesi Mezarlıklarda Temizlik Çalışması Yapıldı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe merkezinde yer alan mahallelerdeki mezarlıklarda vatandaşların ziyaretlerini daha rahat ve sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri için temizlik çalışması yapıldı.

Kaymakam Belediye Başkanı Vekilimiz Ergün Baysal’ın talimatıyla vatandaşların manevi duygularına yakışır şekilde Belediyemize bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçemizde bulunan parkların temizlik çalışmasını yürütürken, mezarlık alanlarındaki çalışmalarını da hızlandırdı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerin ortaklaşa olarak Zeynelabidin, Çatalözü, Veysika, Selman-i Pak, Şeyhreşit mezarlık alanları içerisinde ‘bayram temizliği’ çalışması yapıldı. Yaklaşan Kurban Bayramı münasebeti ile vatandaşların ziyaretlerini rahat, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri amacıyla başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında mezarlık alanı içerisinde bulunan yabani otlar temizlenirken, moloz, çöp ve döküntülerden de arındırma çalışması yapıldı.