21.8.2018

Bayramda vatandaşlarımızla bir araya geldik

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Kurban Bayramı münasebetiyle Kasr-ı Serçehan Otelinde düzenlenen programa katılarak, kurum amirleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Programa Garnizon Komutanı P. Bnb. Cenk ÖZLÜPINAR, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Fatih YILDIRMAZ, İlçe Emniyet Müdürü Murat SÖNMEZ, Kamu Kurum ve Kuruluş yöneticileri ile bazı STK, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programın ardından Kaymakam/Belediye Başkan V. Ergün BAYSAL, ilçemizde bulunan güvenlik kontrol noktalarındaki polis ve jandarmalarımızı ziyaret ederek, güvenlik güçlerimizin bayramlarını kutladı.

Sayın BAYSAL ayrıca güvenlik kontrol noktalarında, vatandaşlarımızın bayramını da kutlayarak iyi yolculuklar diledi.