25.12.2017

BAYSAL, 5. Parkta incelemelerde bulundu

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, kardeş Belediyemiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapımını ortaklaşa sürdürdüğümüz 5. Parkta incelemelerde bulundu.

Sayın BAYSAL, Dicle Mahallesi Uçar Sokakta bulunan ve yapımı devam eden, toplam alanı 1620 m2 olup, iç kısmında 520 m2 yürüyüş yolu, 300 m2 çocuk oyun ve spor alanı, 7 adet çatılı piknik masası ve 800 m2lik yeşil alanı bulunan 5. Parkta gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.

Son olarak yol bantlarına beton dökümü yapılan 5. Parkta Sayın BAYSAL’a, Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürü Şehmus BİLTEKİN, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Etüd Planlama ve Kesin Hesap Müdürü Tuncay TÜRETKEN ve Kocaeli Büyükşehir Park Bahçeler Bakım Şube Müdürü Fatih ÖZKARAASLAN bilgi verdi.