5.12.2017

BAYSAL, çalışmaları inceledi

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Nusaybin Kentsel Dönüşüm irtibat Bürosunu ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Kentsel Dönüşüm İrtibat Bürosunu ziyaret eden Sayın BAYSAL, orada bulunan vatandaşlarla sohbet ederek, gerçekleştirilen TOKİ yapımı hakkında bilgiler verdi. TOKİ konutlarını merak eden vatandaşlarımıza, örnek daireleri gezmeleri gerektiğini vurguladı. Vatandaşlar, Sayın BAYSAL’a çalışmalardan ötürü memnun olduklarını belirttiler.

Kentsel Dönüşüm İrtibat Bürosundan ayrılan BAYSAL, Mor Yakup Kilisesi, Zeynel Abidin Camii’nde ve Kültür İnanç Parkında süren çalışmaları yerinde inceledi.

İşçilerle sohbet eden BAYSAL, çevre düzenlenmesiyle ilgili çalışmaların hızlandırılması hususunda gerekli talimatları verdi.

İncelemelerin ardından Sayın BAYSAL, güzergahta bulunan esnafları ziyaret ederek bol kazançlar diledi