5.12.2017

BAYSAL, STK temsilcileriyle bir araya geldi

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, STK temsilcileriyle bir araya gelerek Nusaybin'deki ekonomik faaliyetler ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Toplantıya  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet ATİK, Nusaybin İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim ZENGİN, Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Zeynel TUNÇALAN, Nusaybin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Hüseyin GÜNDOĞDU, Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Abdulgani BİLGE, Nusaybin Çağ Çağ Sulama Birliği Başkan Vekili Metin MEHMETOĞLU, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mehmet DÜNDAR ve Halkbank Nusaybin Şube Müdürü Nurettin BULŞU katıldı.

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif’inde gerçekleşen ve İlçe’nin zorlu bir süreçten geçtiği ancak devletin her zaman halkının yanında olduğuna vurgu yapılan toplantının ardından Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif’inden ayrılan Sayın BAYSAL, TÜGVA Nusaybin temsilciliğini ziyaret etti ve daha sonra yol güzergahında bulunan esnaflara da uğradı.