9.3.2017

Belediye Başkan Vekilimiz BAYSAL Çalışmaları Yerinde İnceliyor

Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal ilçemizin farklı noktalarında gerçekleştirilen ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal ilk önce Kültür İnanç Parkı Projesi kapsamında restorasyon ve düzenleme çalışmaları yürütülen Divan Yolu Sokağı, Zeynelabidin Camii ve Moryakup’u ziyaret ederek ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve çalışmaların kısa sürede tamamlanması yönünde talimatlarda bulundu. Ardından, Kardeş Belediyecilik kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ilçemiz genelinde ortaklaşa yapımları devam eden dört parkı tek tek gezerek gerekli incelemelerde bulunduktan sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizden parkların yapım süreci ve devamı ile ilgili bilgiler aldı. Aynı zamanda burada çalışan işçilerimize kolaylıklar diledi ve parklarda bulunan çocuklarla sohbet etti.

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar: ‘’Daha önce yapılmayan çalışmaların ilçemizde yapılması güzel. Sıkıntılar gideriliyor, ilçemiz güzelleşiyor. Bu çalışmalarından dolayı Belediyemize teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.