13.3.2017

Belediye Başkan Vekilimiz BAYSAL Muhtarları Dinledi

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal,  ilçemize bağlı köy ve mahalle muhtarları ile ilçemizde yapılabilecek hizmetler hakkında toplantı düzenledi.

İlçemizin köy ve mahallelerini daha yaşanılır, huzurlu ve sorunsuz bir hale getirmek için muhtarlar arasında istişare-değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda hem muhtarlar aracılığıyla halkın sorunları dinlendi hem de muhtarlar tek tek söz alarak talep ve şikâyetlerini dile getirdi. Kentte yaşanan su, elektrik, temizlik alt ve üstyapı imar, yol vb… sorunlarla daha yakından ilgilenebilmek ve çözüme götürmek amacıyla söz konusu sorunlar tartışılarak görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca muhtarlara ilçemizde terör örgütü ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda mağdur olup bağlı köylere göç eden vatandaşlarımızın eşya zararlarının ilk bölümünün ödendiği bilgisi verildi.

Hedeflerinin daha modern ve huzurlu bir kent olduklarını dile getiren belediyemiz, muhtarların da fikirlerini dikkate alarak daha titiz ve hızlı bir çalışmaya gideceğini ifade etti.