6.11.2016

Belediyemiz Barış Parkı’nda Aşure Dağıttı

Nusaybin Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle halka aşure dağıttı. Barış Parkı’nda yapılan Aşure programı Müftü İrfan Açık’ın duasıyla başladı. Daha sonra Nusaybin Belediye Başkanı V. Ergün Baysal, parkta bulunan halka aşure dağıttı. 2 bin kişi için hazırlanan aşure, görevliler tarafından Lozan Caddesi’nden geçen halka ikram edildi.

Aşure programı hakkında açıklama yapan Nusaybin Belediyesi’nde görevli Merve Erciyas, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. Belediye olarak 2 bin kişilik Aşure hazırladıklarını ve Nusaybinlilere ikram ettiklerini bildiren Erciyas: “Muharrem ayında aşureyle kapılarımızı açtık. İnşallah aşure gibi bir oluruz, beraber oluruz” dedi.

Programa Belediye Başkanı V. Baysal’ın yanı sıra Emniyet Müdürü Kadir Şen, tüm kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.