11.10.2017

Belediyemiz Çocuk Odası Ücretsiz Olarak Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri tarafından Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde ücretsiz olarak hizmet veren çocuk odası ile çocuklarınız eğlenceli vakit geçiriyor. İlçemiz kadınlarına yönelik açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerimiz, çocuklarını çocuk odasına gönül rahatlığı ile emanet ediyor. Böylelikle kadınlarımızın aklı çocuklarında kalmamış oluyor ve kurslar daha verimli olmuş oluyor. Çocuk odası sadece kursiyerlerimizin çocuklarına değil tüm nusaybin halkının çocuğuna kucak açıyor. Sabah ve öğlen olmak üzere 2 grup halinde hizmet veriliyor. Çocuk odasında sanat etkinliği, türkçe dil etkinliği, müzik etkinliği, oyun etkinliği ve okuma-yazma çalışmaları yapılıyor. Çocuk odasındaki çalışmalar alanında uzman eğitmen tarafından yapılmaktadır.