16.5.2017

Belediyemiz Engelli Bireylerimiz İçin Mezuniyet Etkinliği Düzenledi

Belediyemiz 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında ‘’En Büyük Engel Sevgisizliktir‘’ projesi adı altında etkinlik düzenledi.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL’ın talimatıyla yapılan “Engelsiz Tema Parkı” öncesi engelli bireylerimizin ve ailelerin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) ile birlikte mezuniyet etkinliğini düzenledik. Belediyemiz ile Nusaybin Rehberlik Araştırma Merkezinin(RAM) ortak çalışmasıyla Mitanni Kültür Merkezi bahçesinde yapılan etkinlikte ilçemizde faaliyet gösteren Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden müzik dinletisi, çingene dans gösterisi, halk oyunları, bağlama çalma ve şirinler dans gösterisi gibi çeşitli gösteriler sahnelendi.

Etkinliğimiz, engelli bireylerimizin kep atma ve mezuniyet töreniyle son buldu.