26.1.2017

Belediyemiz ilçemize yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Belediyemiz tarafından ilçemiz genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni parkların yapımı devam ediyor.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal tarafından verilen talimatlar doğrultusunda mahallelerimizde, park yapılabilecek alanların tespitine yönelik çalışmalar başlatılmıştı.  Çalışmalar tamamlandığında hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturulmuş olacaktır.

İlçemiz genelinde ihtiyaçlar doğrultusunda tespit edilen alanlarda yürütülen park yapım çalışmalarında,  öncelikli olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, bank ve kamelyalar yapılıyor.

Kocaeli Belediyesi ile Belediyemiz arasında kardeş belediye projesi kapsamında ortaklaşa yürütülen park yapım çalışmaları arasında 8 Mart Mahallesi Yonca Sokakta 9816 m2 alanda, Barış Mahallesinde 4382 m2’lik alanda, Yeşilkent Mahallesi Bulun Sokakta ise 3190 m2’lik alanda parklarımızın yapımına başlanmış, belediyemiz öncülüğünde vatandaşlarımıza  yeni yeni parklar  kazandırılmaya  devam edilmektedir.