17.6.2017

Belediyemiz Ramazanın 21. Gününde Zeynel Abidin Camii'nde İftar düzenledi.

Belediyemiz tarafından tarihi Zeynel Abidin Camii bahçesinde Ramazan ayının 21. gününde verilen iftar yemeği vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Katılımın yoğun olduğu iftar programına Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin KAHRAMAN, 2. Hudut Tabur Komutanı Y. Barış KONAK, 2. Jandarma Komando Tabur Komutanı J. Yarbay Necdet KARACA, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim ZENGİN, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet ATİK, Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri, Belediyemizin birim amirleri ve personellerinin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı. İftar vaktine kadar vatandaşlarımıza ilahiler dinletildi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte vatandaşlarımız iftarlarını açtılar. Yemek duasını ise ilçemiz müftülüğünden gelen imamlar tarafından yapıldı. Kaymakam/Belediye Başkanı Ergün BAYSAL, iftar yemeğinden sonra gelen misafirler ile ilgilenip, masaları tek tek gezip, sohbet ederek vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi.
İftar yemeğine gelen vatandaşlarımız yapılan hizmetten bir hayli memnun olduklarını belirterek Kaymakam/Belediye Başkanımız Ergün BAYSAL ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.