19.6.2017

Belediyemiz Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor

Belediyemiz ilçemiz genelinde birçok noktada temizlik işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

Belediyemize bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından Zeynel Abidin Camii mezarlığında bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı. Ekipler tarafından mezarlık içerisinde bulunan yollar ve mezarların üzerindeki yabani otlar ve çöpler temizlendi. Mezarlıklarda yapılan hizmet, hayatını kaybeden yakınlarının mezarlarını ziyarete gelen vatandaşlarımızı mutlu etti. Ayrıca ilçemizde, tüm cadde ve sokaklarda süpürme çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz ana caddelerindeki kaldırımlar ve Cumhuriyet Meydanı Ziya Gökalp, Sarıgül Sokakta ve kaldırımlarda sulama ve yıkama çalışmaları yapıldı. Belediyemiz ekipleri Cumhuriyet Meydanında çiçeklendirilmiş alana ve Mardin Yolu Caddesinde bulunan refüjlere de gübreleme çalışması yaptı.

Daha temiz bir Nusaybin için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.