20.4.2017

Belediyemiz ve İlçe Müftülüğüzce Ortaklaşa Kutlu Doğum Haftası Etkinliği Düzenlendi

Belediyemiz ile İlçemiz Müftülüğümüz tarafından Kutlu Doğum Haftası kutlandı.

Mitanni Kültür Merkezi’mizde ev sahipliği yaptığımız Kutlu Doğum Programı vatandaşlarımız tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından İlçe Müftümüz İrfan AÇIK açılış konuşmasını yaptı.  Açık, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl yapılan Kutlu Doğum etkinliklerinde 'Hz. Muhammed ve Güven Toplumu' temasını işlediklerini söyledi. Konuşmanın ardından Mardin İl Müftümüz İsmail ÇİÇEK ‘’Hz. Muhammed ve Güven Toplumu’’ konulu konferans verdi. Konuşmalardan sonra hafta boyunca yapılan Kur'an-ı Kerim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenci ve kursiyerlere çeşitli hediyeler verildi.

Program Grup Dergah adlı müzik grubunun ilahi dinletisiyle sona erdi