20.4.2017

Belediyemiz Zabıtasından Esnafa Ziyaret ve Denetim

Belediyemizin zabıta ekipleri ilçemiz merkezi ’indeki iş yerlerini ziyaret edip bir yandan denetim yaparken bir yandan da esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

İlçemiz esnafıyla sağlıklı diyalog kurmayı hedefleyen Belediyemiz zabıta ekipleri denetimlere devam ediyor. Zabıta ekiplerimiz daha önce ilçemiz sınırları içinde pazar yerlerini, kasap, lokanta, pastane, manav, market ve fırınlarda denetimlerde bulunmuştu. Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL’ ın talimatı doğrultusunda esnafla sohbet edip sorunlarını dinleyen zabıta ekipleri bir yandan da denetim yaptılar. Esnafa ceza keserek değil de diyalog kurarak iletişimi sağlayan zabıta ekipleri, eksiklerle ilgili gerekli uyarıları yaptıktan sonra esnafın sorunlarını dinlemeyi ihmal etmediler.

Ziyareti tamamlayan zabıta ekipleri esnafa hayırlı işler dileyerek oradan ayrıldılar.