6.11.2016

Belediyemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kapsamında 29 Ekim'de Doğan Çocuklarımızın Doğum Günü ve Bayramı Kutlandı.

Nusaybin Belediye Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında belediyede düzenlenen programda ilkokul ve ortaokul öğrencilerini makamında ağırladı. Düzenlenen program dahilinde doğum günleri 29 Ekim tarihine tekabül eden öğrenciler için doğum günü pastası da hazırlatan Baysal, pastayı öğrenciler arasında yaşı en küçük olana kestirdi.

Pasta kesimi esnasında öğrencilere iyi dilekler temennisinde bulunarak herkesin huzur, sağlık ve mutlu bir yaşam geçirmelerini söyleyen Baysal; bu yıl ki doğum günlerinin de hayatlarında bir anı olarak kalması için böyle bir kutlama programı düzenlediklerini ifade etti.

Ziyaret esnasında öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Baysal, öğrencilerin gelecekte ne tür meslek edinmek istedikleri konusunda sorular sorarak onları sohbete dahil etmek istedi. Öğrenciler, Baysal’ın sorularına karşılık ilerde seçmek istedikleri meslekleri söyledi. Öğretmenlerden de öğrencilerin genel durumları hakkında bilgiler alan Baysal, okullarda yapılan sosyal aktiviteler için kendilerinin de harekete geçtiklerini belirtti.

Ziyaret programı Baysal’ın, öğrencilere verdiği hediye ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.