12.5.2017

Belediyemizden 4. Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarına Katılım

Belediyemiz 4.Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarına katıldı.

Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve çeşitli kurumların desteğiyle Zümrüt Fuarcılık A.Ş ‘ nin organize ettiği Kızıltepe Movapark Fuar alanında gerçekleştirilen açılışa, Mardin Valimiz Mustafa Yaman, Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL, Mardin Milletvekilleri, çevre ilçelerin kaymakamları, STK temsilcileri ve iş adamları gibi önemli isimler katıldı.

Mardin’de açılışı protokol ile gerçekleştirilen 4.Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık fuarında Nusaybin Belediyesi olarak standımızı kurduk. Standımızda ilçemize bağlı köylerden getirilen çeşitli organik sebze ve meyveleri İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Belediyemiz Beyaz Masa ekibi ile sunduk. Ayrıca ilçemiz esnaflarının ürünlerini, el yapımı kilim, halı ve tabloları da bulundurduk. Nusaybin’in tanıtım videosunu standımıza kurduğumuz projeksiyonla da gelen misafirlere izlettik.

Standımızı Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL, STK temsilcileri, çevre ilçelerden kaymakamlar ve birçok iş adamı ziyaret etti.

Fuar 12-15 Mayıs tarihleri arasında olup dört gün sürecektir.