29.5.2019

Belediyemizden anlamlı bir proje daha

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren belediyemiz, Eş Başkanlarımız Av. Semire NERGİZ ve Ferhat KUT’un girişimleriyle birlikte anlamlı bir projeye daha imza atıyor. Nusaybin’de yine bir ilk olacak proje sayesinde birçok vatandaşımızın yüzü gülecek.

Belediyemiz bünyesinde açılacak 2. El giysi mağazamızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak giyecek yardımı yapılacak. Ramazan Bayramı öncesinde açılması planlanan 2. El giysi mağazamızda giyinecek ihtiyaç sahibi Nusaybinli vatandaşlarımızın, bayram öncesi yüzleri gülecek.

DOLAPTA ESKİMESİN, BAŞKASI GİYSİN

Dolapta eskimesin, başkası giysin sloganıyla projeyi başlatan Eş Başkanlarımız, İhtiyaç sahibi ve mağdur vatandaşların yanlarında olabilmek için önemli adımlar atmaya devam edeceklerini belirttiler. Nusaybin’de çok yoksul insanın olduğunu ve bu projeden yararlanmaları gerektiğini söyleyerek, durumu olan herkesin de katkıda bulunmasının faydalı olacağını altını çizdiler. Eş Başkanlarımız, bir bakıma israfın da önüne geçileceğine dair vurgu yaptılar.

Evinde fazla giysisi olan veya katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız mağazamıza başvurabilir.

Bu anlamlı projeyle birlikte tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz.

Adres : Yeşilkent Mahallesi Lozan Caddesi 100. Yıl parkı yanı Kadın Emeği Pazarı no : 24 Telefon : 0 482 415 10 18 - 0 482 415 12 9