21.6.2017

Belediyemizden Bayram Öncesi Maytap Ve Torpil Denetimi

Belediyemiz Zabıta Ekipleri, ilçemiz merkezindeki işyerlerinde yaptıkları denetimlerde yüzlerce maytap ve torpile el koydu.

Zabıta ekiplerimiz, işyerleri, cadde ve kaldırımlarda denetimlerini sıklaştırırken, Ramazan Bayramı öncesi maytap ve torpil denetimlerine başladı. İlçemiz merkezindeki işyerlerine denetim yapan ekiplerimiz, yüzlerce maytap ve torpile el koydu. Konuyla ilgili Zabıta Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: " Çocuklar ve vatandaşlar için tehlike arz eden ve vatandaşların seslerinden rahatsız oldukları patlayıcı türü olan maytap ve torpillerin toplatılması için Ramazan Bayramı öncesi denetimlerine başladık. Ekiplerimiz, ilçe merkezindeki işyerlerinde yaptıkları denetimlerde yüzlerce maytap torpile el koydu. İşyerlerine ise uyarılarda bulunuldu. Denetimler Ramazan Bayramı'na kadar devam edecektir.”