10.2.2017

Belediyemizden Sporcu Gençlerimize Tam Destek

İlçemizde spor alanında yerel faaliyet gösteren Futbol, Basketbol Voleybol Wushu Satranç ve Atletizm spor dallarına belediyemiz tarafından spor malzemeleri hediye edildi.

İlçemizde faaliyet gösteren sporcu gençlerimize spor malzemeleri olarak ayakkabı, forma, eşofman takımı, satranç takımı, boks eldiveni, futbol ve voleybol topları, yağmurluk gibi spor malzemeleri hediye edildi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Ergül Baysal’ın da katılımıyla ilçemizde yerel faaliyet gösteren Futbol, Basketbol, Voleybol, Wushu, Satranç ve Atletizm spor dallarında on spor kulübüne spor malzemeleri hediye edildi. Sporcu gençlerimizle bir araya gelen Kaymakam/Belediye Başkan V. Ergül Baysal; “Belediye Başkanlığı olarak ilçemizdeki spor kulüplerini destekleme, sporla uğraşan gençlerimize yalnız olmadıklarını gösterme ve ilçemizde yürütülen çeşitli spor faaliyetlerini maddi imkânsızlıklarla engellemesi yerine belediyemizin, belediye kanununun vermiş olduğu yetkiler nazarında malzeme temini ile ilçemizdeki sportif faaliyetleri destekleme yönünde belediyemizce bir karar aldık. Bugün de almış olduğumuz bu kararın hayata geçirme yönünde sizlere yapacağımız bu ufak katkıları hem paylaşma hem de buradan tüm kamuoyuna ve diğer sporla uğraşan kulüplerimize, gençlerimize, çocuklarımıza şu mesajı vermek istiyoruz; belediye olarak spor faaliyetlerinin yanındayız. Belediyemizin yasal imkânlar ölçüsünde gençlerimize spor faaliyetlerinde yardımcı olmak için elimden gelen her türlü desteği vereceğime şahsımda ifade etmek istiyorum. İnşallah Nusaybin’in önümüzdeki süreci içerisinde Spor Bakanlığı ile olsun, belediyemizin imkânları ile olsun sadece malzemeler alanında değil alt yapı yatırımlarında da güzel spor alanlarına inşallah sizleri kavuşturacağız. Burada da eminim ki başarılı ve çeşitli branşlarda ilçemizi gururla temsil edecek sporcularımız çıkacaktır. Bundan sonra inşallah bu faaliyetlerimiz de devam edecektir. Bunu bir girizgâh olarak kabul etmemiz gerekiyor. Eminim ki hayırlara vesile olur ve bundan sonraki taleplerimizde, faaliyetlerimizde de yanınızda olacağımızı unutmamanızı temenni ediyoruz. Teşekkür ediyoruz”  ifadelerini kullandı.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Ergül Baysal’ın sporcu gençlerimizle yaptığı konuşmasının ardından spor kulüpleri tarafından Nusaybin Gençler Birliği forması hediye edildi.