28.2.2017

Belediyemize Temizlik İşlerinde Kullanılmak Üzere Araçlar Hibe Edildi.

Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’ın katıldığı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kültür Merkezinde düzenlenen çevre projeleri açılış törenine Nusaybin Kaymakamımız/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ergül Baysal da iştirak etmiştir.

Dev projelerin ve yatırımların açıklandığı toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İlçemizde temizlik işlerinde kullanılmak üzere Belediyemize hibe edilen 2 adet çöp kamyon ve 1 adet yol süpürme araçlarının anahtarını Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ergün Baysal bizzat Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM elinden anahtarları teslim aldı. Hibe edilip Belediyemiz bünyesine dahil olan araçlarımız Nusaybin Kaymakamımız/Belediye Başkan Vekilimiz Ergül Baysal yaptığı açıklamada: ‘’Belediyemize hibe edilen, belediyemizin temizlik hizmetlerini çok daha iyi şekilde yerine getireceğini düşündüğüm bu araçları Nusaybin halkının hizmetine sunduğum için büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah Nusaybinimize hayırlı uğurlu olur ve temizlik faaliyetlerimiz daha etkin, verimli bir şekilde yerine getirilmiş olur’’ dedi.

Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ’ye teşekkür ederiz.