8.11.2017

Birim Müdürlerimiz, Kırsal Mahalle Muhtarları ile Bir Araya Geldi.

Belediyemiz Birim Müdürleri, kırsal mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek muhtarların taleplerini dinledi ve talepler doğrultusunda yapılabilecek çalışmaları konuştular.

Kırsal Mahallelerimizin istek ve ihtiyaçlarının konuşulduğu toplantıda, Belediye Birim Müdürleri dile getirilen istekleri not aldı. Birim Müdürlerimiz tarafından muhtarlarımıza  birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hareket etmesi gerektiği, yapmış oldukları toplantıda ne gerekiyorsa yapacaklarını, mahallecilik bölgecilik yapmadan hizmetlerimizi eşit şekilde gerçekleştirdiklerini, çalışmalarımız hız kesmeden devam edeceğine vurgu yaparak; ayrıca Nusaybin Belediyesi olarak kırsal mahallelerimize yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceği ifade edildi.

Konuşmaların ardından mahalle muhtarları tek tek mahallelerinin isteklerini eksikliklerini dile getirirken bir yandan da Sayın Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL’a yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletiler.