28.11.2017

Biz boyarız dünyayı, renkler bizim, gelecek bizim

Belediyemize bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Birimi tarafından daha önce, 1. seansı Mitanni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Biz boyarız dünyayı, renkler bizim, gelecek bizim" etklinliğinin 2. seansı Çocuk Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Nusaybin Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çocuk Gelişim Merkezi’nde bir araya gelen çocuklarımız resim öğretmenleriyle birlikte hayallerindeki resimleri çizdiler. Çizdikleri resimleri daha sonra boyayan çocuklarımız, Çocuk Gelişim Merkezinde eğlenceli dakikalar geçirdi.

“Biz boyarız dünyayı, renkler bizim, gelecek bizim" adlı projeyi sürdüreceklerini ifade eden, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Hayriye Asar Vural, gerçekleştirdikleri etkinlikte katkılarından dolayı Çocuk Gelişim Merkezi sorumlusu Semire Deniz ve öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.