7.11.2017

Çağ Çağ Deresi Üzerine, Yayalar için Geçici Demir Köprü Yapıldı

Kış aylarının gelmesiyle birlikte ekiplerimiz tarafından Fırat ile Devrim Mahallelerin kesişme yerine geçici köprü yapıldı.

Terör olaylarından kaynaklı Çağ çağ Deresi üzerinde bulunan köprülerin kullanılamaz hale geldiği ve belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kış ayların gelmesiyle Fırat Mahallesi Nisan Caddesi ile Devrim Mahallesi Dicle Caddesinin kesişme yerine köprü yapıldı. Özellikle kış ayların gelmesiyle okullara gidecek olan öğrenciler ve vatandaşların mağdur olmalarını önlemek için 2.10 m genişliğinde, 18 metre uzunluğunda korkuluklu demir asma köprü inşa edildi. Ayrıca,  Öğrenciler ile vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde yol güzergâhını sağlıklı bir şekilde kullanmaları amacıyla kod farklılıkları ortadan kaldırılarak yollar düzleştirildi.