25.5.2017

Çevre günü etkinliği kapsamında dereceye giren öğrencilerimize hediyeler verildi.

Belediyemiz tarafından çevre bilincinin aşılanması amacıyla ilçemiz genelinde pilot olarak seçilen ilkokullarda çevreyi koruma üzerine seminer verilmesinin ardından, resim yarışmasına dereceye giren öğrencilerimize hediyeler verildi.

Eğitim semineri sonunda belirlediğimiz okullar içerisinde, ilkokul öğrencilerimize çevre kirliliği üzerine resim yarışması düzenlenerek her bir okulda dereceye giren 1. ve 2. olan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.  Her bir okuldan toplamda 1. olan 9 öğrencimize tablet bilgisayar,  2.olan 9 öğrencimize ise kırtasiye seti hediye edildi. Bugün Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan hediye takdim programına Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin ve Belediyemizin Birim Müdürleri de katılarak öğrencilere hediyelerini verirken başarılarının devamını dilediler. Ayrıca dereceye giren öğrencilerimizin resimleri sergilendi.

Bu bağlamda öncelikle çocuklarımıza ve tüm vatandaşlarımıza çevre bilincini aşılamaya çalışıyor ve daha temiz bir Nusaybin oluşturmak için çabalamaya devam ediyoruz.