25.5.2017

Çevre Günü Etkinliği Kapsamında Mardin’de Stant Açtık

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Mardin Büyükşehir Belediyesinin Karayolları Parkında düzenlemiş olduğu etkinliğe belediyemiz de katıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Mardin Karayolları Parkında düzenlenen etkinliğine Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından stant açıldı. Açtığımız stantta ilçemizi tanıtan ve çevre bilinci ile ilgili birtakım materyaller dağıtıldı. Vali/Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN, standımızı ziyaret ederek yoğun ilgi göstermiş oldu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’En Çok Atık Pil Toplama’’ yarışmasında Mardin genelinde birinci olan Nusaybin Mehmet Akif Ersoy Ortaokulumuza Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz tarafından yazıcı hediye edilmiş olup yine Mardin genelinde Nusaybin Atatürk İlkokulu üçüncü gelerek satranç takımı hediye edilmiştir.