13.4.2017

Çevre Koruma ve Geri Dönüşüm Seminerlerimiz Devam Ediyor

Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve ekipleri tarafından Çok Amaçlı Toplum Merkezi(ÇATOM) da Çevre Bilinci ve  Geri Dönüşüm bilgilendirme semineri verildi.

Belediyemiz Çevre Koruma Bilinci ve Geri Dönüşüm için yapılan çalışmalarına hız verdi. İlçemiz Çok Amaçlı Toplum Merkezi’ndeki ekiplerin ve çalışanların da katılımıyla Geri Dönüşüm Bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Seminerde katılımcılara, ‘’geri dönüşüm nedir, geri dönüşebilen atıklar nelerdir, çevre kirliliği ve bunun nelere yol açtığı, geri dönüşümün faydaları… v.b ‘’ başlıklar altında detaylı bir eğitim verildi. Seminerin ardından eğitimcilerimiz katılımcıların sorularını yanıtlayarak onlara bu konuda yol gösterdi. Ardından katılımcılara atık pil kutusu ve belediyemiz logolu kalem ve bloknot dağıtıldı.

ÇATOM ekibi bu konuda ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek Belediyemiz ekiplerine teşekkür etti.