14.6.2017

Çocuk Gülerse Dünya Güler

Belediyemiz Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında çocuklar için çeşitli oyun gösterileri düzenledi.

Belediyemiz tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla iftardan sonra ailelerin ve çocukların güzel vakit geçirebilmeleri adına çeşitli oyun gösterileri düzenlendi. İki gün boyunca süren etkinlikte ilk önce Belediyemizin Mitanni Kültür Merkezi bahçesinde ikinci gün ise Nusaybin- Kocaeli Kardeşlik Parkı’nda sahne alan grup; İbiş Kumpanya, Keloğlan, Kostümlü Kahramanlar, Kukla - Dans Gösterisi, Eğitici ve Eğlenceli Gösteriler, Hacivat ile Karagöz oyunu ve çeşitli sihirbazlık oyunları gibi gösteriler yaptı. Hem çocuklar hem de aileler oyunları izlerken oldukça güzel vakit geçirdiler. Gösterileri yoğun ilgiyle izleyen çocuklar Kukla – Dans Gösterisi sahnesinde eşlik ederek keyif dolu anlar yaşadı.

Programların sonunda gösteri yapan grup öncelikle bu tür eğlenceleri Nusaybin halkıyla buluşturduğu için Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL'a ve ilgilerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür etti.