22.7.2017

Çocuk Gülerse Şehir Güler.

İlçemizde Uçan Kütüphane Etkinlikleri kapsamında 2 Aylık sanat şöleni için gelen Her Yerde Sanat Derneği, dopdolu etkinlikler ve gösteriler ile çocuklarımızın mutluluklarına ortak oldu. 2 Ay boyunca çocuklarımız kitap okuma, sanat, öğrenme, oynama etkinlikleriyle eğlendiler ve birliktelik ruhuyla mutlu anlar yaşadılar. Bu macerada 50'den fazla çocuğumuz sirk gösterilerini hazırlayıp, sahne aldılar. 500'den fazla çocuğumuz ise aralarından çıkıp, sahnede gösteri yapan arkadaşlarını büyük bir mutlulukla izlediler. Bu kumpanyada çocuklarımız birbirine saygı duymayı, destek olmayı, özgüveni, gururu, takdir edilmeyi, sevmeyi, sevilmeyi, enerjilerini farklı bir biçimde yansıtmayı, kavga etmemeyi, el ele birlikte olmayı öğrendiler. Hayatlarında ilk defa sahneye çıkan çocuklarımız ve onları izleyen arkadaşları, onlara destek olan aileleriyle birlikte sanat ve sanatın değerini ve birleştiriciliğini bizlere bir kez daha gösterdiler. Onları yürekten tebrik ediyor ve Her Yerde Sanat Derneğine İlçemizdeki faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyemiz tarafından İlçemizdeki çocuk, genç, kadın ve erkek tüm vatandaşlarımıza yönelik sosyo kültürel faaliyetlerimizin artarak devem edeceğini, İlçemize farklı bir duruş getireceğimizi ve sanatın her alanıyla İlçemizi tanıştıracağımızı buradan siz değerli vatandaşlarımıza ilan ediyoruz.