21.6.2017

Çocuk Sinema Günleri Sona Erdi

Ramazan etkinlikleri kapsamında her gün farklı programları gerçekleştiren belediyemizin çocuklar için düzenlemiş olduğu Çocuk Sinema Günleri sona erdi.

Belediyemize bağlı Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinin düzenlediği Çocuk Sinema Günleri "Alvin ve Sincaplar" filmi ile başlamıştı. Daha sonra ‘’Şirinler’’ adlı film gösterimi yapılarak ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Çocuk Sinema Günleri film gösterimleri sona erdi.

Filmler, çocuklar tarafından ilgiyle izlenerek çocuklarımıza sinema kültürü, insan ve hayvan sevgisini aşılamak amacıyla düzenlediğimiz etkinlikler ramazan ayı içinde son bulmasıyla beraber Ramazan Bayramı’ndan sonra belediyemizin sosyal etkinlikleri devam edecektir.