24.8.2017

Çocuklar Hünerlerini Sergiledi.

Belediyemize bağlı Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde

Çocukların yapmış olduğu resim sergisi düzenlendi. Minikler sevinçlerini resimlere yansıttılar.

Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezimizde 04.07.2017-25.08.2017 tarihleri arasında el becerisini geliştirmeye yönelik eğitim gören 03-06 yaşarası minikler kurslarını tamamladılar. Kursta eğitim gören miniklere el becerisi kazandırma, sanatsal ve kültürel aktivitelerini arttırmaya yönelik  çalışmalar yapıldı. Ayrıca minikler kursta almış olduğu eğitimlerini duygularıyla birleştirerek heyecanlarını, mutluluklarını sergide  resimlerine yansıttılar.

Çocuk odası öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaların sergisi bugün ve yarın devam edecektir. Sergiye öğrenciler ve onları yalnız bırakmayan aileleri katıldı. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin ile Şube Müdürleri, , vatandaşlarımız ve belediye çalışanları katılım sağlamıştır. Serginin çocukken koleksiyon yapmış yetişkinler tarafından da ilgi çekmesi bekleniyor.

Çocuklar ve veliler bu tür etkinlikler için Belediyemize teşekkür ederek, Belediyemizce bu tür çocuklara yönelik sanatsal ve kültürel etkinliklerin yapılması gerektiğine vurgu yaptılar.