14.2.2018

Çocuklarımız kurumları gezdi

Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Birimine bağlı Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi çocuk odasında eğitim gören çocuklarımız "gezelim, görelim, öğrenelim" etkinliği çerçevesinde resmi kurumları gezdi.

Gelişimlerine ve eğitimlerine destek verilmesi amacıyla başlatılan proje çerçevesinde çocuklarımız birinci gün Vergi Dairesi, Halk Eğitim Merkezi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Nusaybin Devlet Hastanesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünü gezerken, ikinci gün Kütüphane, Mitanni Kültür Merkezi, İtfaiye, İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü, etkinliğin son günü ise Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü, tarihi Zeynel Abidin Camii, Mor Yakup Kilisesi, Kocaeli Kardeşlik Parkı ve ilçe esnafını gezdiler.

Ziyaret ettikleri kurum ve yerlerde bilgilendirilen çocuklarımıza çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Hayriye Asar VURAL, bu tür etkinliklerde çocukların mutluluklarına ortak olduklarını dile getirirken, ziyaretlerin bilinçlendirme açısında çok önemli olduğunu vurgulayarak programlarının devam edeceğini belirtti.