9.1.2018

Çöp taksi uygulaması

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Nusaybin için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çöp taksi uygulamasını hayata geçiren belediyemiz yetkilileri, böylelikle yapılan temizlik çalışmalarının daha hızlı ve pratik olacağını belirttiler.

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL’ın girişimleriyle başlatılan uygulama şehir merkezi içerisinde gün boyu dolaşarak cadde, sokak ve kaldırımlarda biriken çöpleri topluyor. Aynı zamanda cenaze ve düğün merasimlerinde yoğunlaşan çöpleri toplayan çöp taksi, Nusaybinli vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada “Belediyemizce, Nusaybin halkına yakışır, sağlıklı ve yaşanabilir çevre koşullarının sağlanması amacıyla, halkın memnuniyeti ve istekleri göz önünde bulundurularak çöp taksi uygulamasını başlattık. Vatandaşlarımıza daha güzel bir Nusaybin sunmak için özverili bir şekilde çalışmaktayız.”

ÇÖP TAKSİ BİR TUŞ KADAR SİZE YAKIN

Çöp taksi uygulaması gün içerisinde şehir merkezi, cenaze ve düğünlerin dışında 415 12 95 numaralı çağrı merkezine gelen talepler doğrultusunda ivedilikle biriken çöpleri toplamaktadır.