3.9.2018

DİKA desteği ile ilçemiz spor kompleksine kavuşuyor

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL'ın girişimleriyle, DİKA ve belediyemiz desteğiyle ilçemize spor kompleksi kazandırılıyor.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha modern ve daha sağlıklı alanlarda spor yapabilmeleri adına, 8 Mart Mahallesi Dicle Caddesi üzerinde bulunan ve 6865 m² alan üzerine yapılacak olan spor kompleksinde futbol sahası (2223 M2 Arsa üzerinde yapılacaktır) basketbol - voleybol sahası (608 M2 Arsa üzerinde yapılacaktır) tenis kortu (608 M2 Arsa üzerinde yapılacaktır) koşu parkuru (200 M2 Arsa üzerinde yapılacaktır) 2 adet otopark (10 Araçlık ve 24 araçlık yapılacaktır) peyzaj çalışması ( 770 M2 Arsa üzerinde yapılacaktır) ve çok amaçlı salon 106 M2 arsa üzerinde yapılacaktır.